Werkwijze

“Stijlvolle Events, Verzorgd tot in de Details!”

Hoe werken wij

Werkwijze

Elk project en elke opdrachtgever is uniek en vraagt om een andere benadering. Echter zijn de wensen van de opdrachtgever altijd het belangrijkste uitgangspunt voor Farrows.

Hier begint dan ook elke opdracht mee. Daarna is het van belang om met deze wensen een zo mooi en uniek mogelijk resultaat neer te zetten. Dit weten wij als team voor elkaar te krijgen door het gebruik van unieke en goed verzorgde materialen maar ook door middel van veel ervaring en kennis.

Stappenplan

drie stappen

Uw wens

Farrows helpt u graag op weg naar een onvergetelijk evenement. Dit begint natuurlijk allemaal met goede communicatie. Door intensief samen te werken en te overleggen brengen wij uw wensen in kaart en koppelen deze aan onze mogelijkheden.

Het proces

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht is het tijd voor het creatiefste onderdeel van het traject. Het zichtbaar maken van de mogelijkheden en vorm te geven aan uw evenement. Dit doen wij door middel van 3D tekeningen & moodboards.

De uitwerking

Zodra het ontwerp de printer uitrolt en het evenement opgebouwd kan worden komen onze opbouwmedewerkers in actie. Met veel zorgvuldigheid en nauwkeurigheid wordt alles vanuit het magazijn naar de locatie vervoerd en opgebouwd.

Uw wens

Onvergetelijk evenement

Farrows helpt u graag op weg naar een onvergetelijk evenement. Dit begint natuurlijk allemaal met goede communicatie. Door intensief samen te werken en te overleggen brengen wij uw wensen in kaart en koppelen deze aan onze mogelijkheden. Daarbij houden wij van korte lijntjes en gemakkelijke omgangsvormen. Afspraak is afspraak. Daar kunt u op vertrouwen!

Het proces

Vormgeven aan uw evenement

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht is het tijd voor het creatiefste onderdeel van het traject. Het zichtbaar maken van de mogelijkheden en vorm te geven aan uw evenement. Dit doen wij door middel van 3D tekeningen & moodboards. Op deze manier krijgt de opdrachtgever een goede impressie van de ruimte of stand waar het evenement plaats zal vinden. Met een duidelijk doel voor ogen zorgen we voor een optimale benutting van de ruimte, zetten we de juiste sfeer neer en is kwaliteit gewaarborgd. Samen komen wij tot een prachtontwerp voor uw evenement.

De uitwerking

Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid

Zodra het ontwerp de printer uitrolt en het evenement opgebouwd kan worden komen onze opbouwmedewerkers in actie. Met veel zorgvuldigheid en nauwkeurigheid wordt alles vanuit het magazijn naar de locatie vervoerd en opgebouwd. Ons materiaal behoudt zodoende de hoge kwaliteit waar wij om bekend staan. Als wij er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes en geheel volgens plan is opgebouwd verlaten wij pas de locatie. Op deze manier creëren wij telkens onvergetelijke evenementen.

SIXTY82 | Prolight & sound beurs, Frankfurt

Standontwerp & realisatie

De wens van de opdrachtgever was een stand met een warme en verwelkomende uitstraling waar men lekker kan zitten. De sfeer van een gezellig café maar dan met een professionele uitstraling.
De presentatie van de truss systemen moest eenvoudig maar elegant zijn, ‘less is more’. Zodoende zijn de individuele truss onderdelen gepresenteerd als mooie objecten, als het ware als een designer tas of sieraad.
Benieuwd naar het meubilair dat is gebruikt in dit project? Klik op de onderstaande knop!

Reviews

Klanten vertellen