Studio’s

“Creëer de perfecte Studio setting met onze Inrichtingsservice”

Een keuze gemaakt?

Bekijk hier ons assortiment.

Oplossingen

Studiostyling en inrichting

Een goed ingerichte studio is erg belangrijk. Van functionele opstellingen tot een inspirerende sfeer, wij zorgen ervoor dat jouw studio de ideale plek wordt voor werk of opname.

Bekijk ons portfolio en ontdek hoe we kunnen helpen bij het inrichting voor jouw studio.

Foto’s

Inspiratie nodig?

Studio’s

Verschillende settings

Talkshowsetting

Een veel gebruikte vorm is de talkshowsetting. Een setting waarbij de host in het midden zit en de gasten aan weerszijden. Een welbekende vorm van programma’s zoals op1 & BEAU. Hiervoor hebben wij onze debattafel ontwikkeld. Om de 1.5m afstand te kunnen bewaren in een dergelijke setting zijn debat tafels vaak lomp & groot. Dankzij de verschillende delen, die onafhankelijk van elkaar geplaatst kunnen worden, is onze tafel zowel subtiel en sfeervol als corona-proof.

Huiskamer

Is de webinar informeler van aard, dan is deze setting een prima keuze. Onze chesterfield fauteuils zitten heerlijk en zien er ook nog eens sfeervol uit. Ideaal voor een bankgesprek tijdens een online event.

Debat studio

Is er een belangrijk onderwerp waarover gedebatteerd wordt in een online event? Dan is dit een mooie oplossing. Sprekers kunnen plaats nemen achter onze hoge statafels om hun tegenstander van repliek te dienen. Wij mengen ons liever niet in de discussies maar leveren wel graag een mooi ingerichte studio.