Over ons

Farrows is een evenementen inrichter en meubel verhuurder op hoog niveau maar voor een redelijke prijs. Wij stylen en richten evenementen in van A tot Z met uniek en goed onderhouden meubilair en decoratiemateriaal. De beleving van de gast is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Daar draait het om; de gast een onvergetelijke tijd bezorgen door middel van onze prachtige ontwerpen en producten.

Zorgvuldig

Met oog voor detail en een nauwkeurige werkwijze proberen wij onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen. Wij begrijpen namelijk dat je als organisator van een evenement al genoeg andere zaken aan je hoofd hebt. Onze betrokken aanpak zorgt ervoor dat men niet voor verrassingen komt te staan. Mochten er onverhoopt toch hobbels op de weg komen dan streven wij ernaar om deze zo snel mogelijk weg te werken.

Enthousiast

Als team hebben wij een grote passie voor ons beroep. We zijn ijverig om aan de slag te gaan en we stoppen pas als alles tot in de puntjes geregeld is. Als opdrachtgever kan je er dus op vertrouwen dat Farrows de gehele verantwoordelijkheid neemt voor de opdracht en deze met veel plezier uitvoert.

Vindingrijk

Wij denken graag met je mee en zijn constant op zoek naar innovatieve oplossingen om jouw wensen te realiseren. Doordat wij een professionele interieurontwerper in huis hebben kunnen wij geheel op maat jouw wensen omzetten in realiteit! Daarnaast zijn onze opbouw medewerkers ook zeer vindingrijk en kunnen ter plekke goed improviseren om tot de mooiste en beste oplossing te komen.

Deskundig

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij al veel hebben gezien en gedaan in de evenementenwereld. Hierdoor hebben wij genoeg kennis opgedaan om elke opdrachtgever te voorzien van een gepast advies en resultaat. Kennis waar u op kunt vertrouwen!

Onze samenwerkingen

 

De omgang met Farrows is ontzettend prettig verlopen. In het gehele proces konden we merken dat ze veel ervaring hebben in deze branche en dat we op hun kennis konden vertrouwen.
Gewoon helemaal top!

Gerard Haitsma

Van der Valk Sneek

Bij events moet je op elkaar kunnen vertrouwen.
Samenwerken om een top event te realiseren.
Dat is vanaf het begin heel goed gelukt met Farrows.
Een mooie collectie, creatief, flexibel, correct en een plezier om mee te werken.

Michel Elzinga

Promotiedagen