Totaaloplossing

‘Van verhuur tot complete evenement organisatie’

Totaaloplossing

Stijlvolle Events, Verzorgd tot in de Details

Ons doel is om onze opdrachtgevers volledig te ondersteunen bij het organiseren van evenementen. Naast onze verhuur- en inrichtingsdiensten bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de unieke visie van elk evenement. Of het nu gaat om gepersonaliseerde spandoeken, stickers, speciale vloerbedekking of andere op maat gemaakte details, wij zorgen ervoor dat deze de essentie van uw evenement weerspiegelen.

Wij streven naar de juiste sfeer en totaalbeleving voor uw evenement. Daarom werken we nauw samen met betrouwbare partners, zoals DTP-bedrijven en cateraars, om entertainment, catering en andere belangrijke elementen in uw evenement te integreren.

SIXTY82 | Prolight & sound beurs, Frankfurt

Standontwerp & realisatie

De wens van de opdrachtgever was een stand met een warme en verwelkomende uitstraling waar men lekker kan zitten. De sfeer van een gezellig café maar dan met een professionele uitstraling.
De presentatie van de truss systemen moest eenvoudig maar elegant zijn, ‘less is more’. Zodoende zijn de individuele truss onderdelen gepresenteerd als mooie objecten, als het ware als een designer tas of sieraad.
Benieuwd naar het meubilair dat is gebruikt in dit project? Klik op de onderstaande knop!