Beurs- en congresorganisatoren

Beurzen en congressen zijn 1 van onze grootste terugkerende klanten. Farrows beschikt over een flinke hoeveelheid meubilair en truss om vrij grote beurzen te voorzien van meerdere stands en pleinen. Dit maakt dat beursorganisatoren graag bij ons komen om alles van A tot Z te laten regelen. Wij beschikken ook over een samenwerking met een DTP bedrijf waardoor wij de spandoeken voor stands en pleinen tevens uit handen kunnen nemen.

Inspiratie nodig? 

De omgang met Farrows is ontzettend prettig verlopen. In het gehele proces konden we merken dat ze veel ervaring hebben in deze branche en dat we op hun kennis konden vertrouwen. Gewoon helemaal top!

 

Marc Hendriks

SIXTY82

Bij events moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Samenwerken om een top event te realiseren. Dat is vanaf het begin heel goed gelukt met Farrows. Een mooie collectie, creatief, flexibel, correct en een plezier om mee te werken.

 

Michel Elzinga

Promotiedagen

Het is heel erg prettig om een compleet pakket in te kunnen huren bij een professioneel bedrijf als Farrows. Korte lijnen en snelle werkwijzen,  zijn dan belangrijk. En compleet met 3d impressies. Daarom doen wij graag zaken met Farrows.

 

Gerard Haitsma

Van der Valk Sneek