Over ons

Farrows is een meubel verhuurder op hoog niveau maar voor een redelijke prijs. Wij stylen en richten evenementen in van A tot Z met uniek en goed onderhouden meubilair en decoratiemateriaal. De beleving van de gast is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Daar draait het om; de gast een onvergetelijke tijd bezorgen door middel van onze prachtige stands en ontwerpen

Zorgvuldig

Met oog voor detail en een nauwkeurige werkwijze proberen we u zo veel mogelijk te ontzorgen. Want wij begrijpen dat er genoeg andere dingen zijn waar u zich druk om moet maken. Onze betrokken aanpak zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Enthousiast

We hebben een grote passie voor het werk dat we doen. We zijn ijverig om aan de slag te gaan en we stoppen pas als alles tot in de puntjes geregeld is. U kunt erop vertrouwen dat Farrows de opdracht in volle verantwoordelijkheid en met veel plezier uitvoert.

Vindingrijk

Wij denken graag met u mee en zijn constant opzoek naar innovatieve oplossingen om uw wensen te realiseren. Onze op maat gemaakte werkwijze zorgt ervoor dat we flexibel en snel kunnen handelen, ook als dingen niet gaan zoals verwacht.

Deskundig

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij veel kennis hebben opgedaan en we gepast advies kunnen geven. Kennis waar u op kunt vertrouwen!

Onze samenwerkingen