Totaaloplossing evenementen inrichting

Wij zorgen er graag voor dat onze opdrachtgevers ontzorgd worden. Daarom nemen wij als het nodig is naast de inrichting ook alle ‘extra’ elementen uit handen. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om spandoeken of op maat gemaakte stickers maar ook een speciale vloerbedekking of andere maatwerkoplossingen te laten maken. Ook kan het zijn dat de opdrachtgever eten en drinken wil aanbieden op zijn/haar evenement en dat zelf niet allemaal wil regelen. Om dit alles te kunnen aanbieden werken wij samen met bijvoorbeeld een DTP bedrijf maar ook met cateraars.

Standontwerp & realisatie

SIXTY82 | Prolight & sound beurs, Frankfurt

De wens van de opdrachtgever was een stand met een warme en verwelkomende uitstraling waar men lekker kan zitten. De sfeer van een gezellig café maar dan met een professionele uitstraling.
De presentatie van de truss systemen moest eenvoudig maar elegant zijn, ‘less is more’. Zodoende zijn de individuele truss onderdelen gepresenteerd als mooie objecten, als het ware als een designer tas of sieraad.
Benieuwd naar het meubilair dat is gebruikt in dit project? Klik op de onderstaande knop!

De omgang met Farrows is ontzettend prettig verlopen. In het gehele proces konden we merken dat ze veel ervaring hebben in deze branche en dat we op hun kennis konden vertrouwen. Gewoon helemaal top!

 

Marc Hendriks

SIXTY82

Bij events moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Samenwerken om een top event te realiseren. Dat is vanaf het begin heel goed gelukt met Farrows. Een mooie collectie, creatief, flexibel, correct en een plezier om mee te werken.

 

Michel Elzinga

Promotiedagen

Het is heel erg prettig om een compleet pakket in te kunnen huren bij een professioneel bedrijf als Farrows. Korte lijnen en snelle werkwijzen,  zijn dan belangrijk. En compleet met 3d impressies. Daarom doen wij graag zaken met Farrows.

 

Gerard Haitsma

Van der Valk Sneek