Totaaloplossing evenementen inrichting

Wij zorgen er graag voor dat onze opdrachtgevers ontzorgd worden. Daarom nemen wij als het nodig is naast de inrichting ook alle ‘extra’ elementen uit handen. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om spandoeken of op maat gemaakte stickers maar ook een speciale vloerbedekking of andere maatwerkoplossingen te laten maken. Ook kan het zijn dat de opdrachtgever eten en drinken wil aanbieden op zijn/haar evenement en dat zelf niet allemaal wil regelen. Om dit alles te kunnen aanbieden werken wij samen met bijvoorbeeld een DTP bedrijf maar ook met cateraars.

Standontwerp & realisatie

SIXTY82 | Prolight & sound beurs, Frankfurt

De wens van de opdrachtgever was een stand met een warme en verwelkomende uitstraling waar men lekker kan zitten. De sfeer van een gezellig café maar dan met een professionele uitstraling.
De presentatie van de truss systemen moest eenvoudig maar elegant zijn, ‘less is more’. Zodoende zijn de individuele truss onderdelen gepresenteerd als mooie objecten, als het ware als een designer tas of sieraad.
Benieuwd naar het meubilair dat is gebruikt in dit project? Klik op de onderstaande knop!

Farrows verzorgd al jaren de aankleding van onze VIP Lounge. Hierbij zoeken we samen naar een optimale beleving voor onze VIP gasten. Wij zijn erg blij met de materialen, inbreng en flexibiliteit van Farrows. Dit tilt ons evenement naar een hoger niveau, iets wat we jaarlijks nastreven.

Ranco van Bergeijk

Marketing Manager, De Zilveren Bal

De omgang met Farrows is ontzettend prettig verlopen. In het gehele proces konden we merken dat ze veel ervaring hebben in deze branche en dat we op hun kennis konden vertrouwen.
Gewoon helemaal top!

SIXTY82

Marc Hendriks, Technical Director SIXTY82