Realistische 3D impressies en video’s van jouw evenement

Naast het feit dat wij bij Farrows houden van een unieke stijl vinden wij het ook van belang dat de opdrachtgever een zo goed mogelijk beeld krijgt van (en het eens is met) de inrichting van zijn/haar evenement. Daarom maken wij vooraf, in goed overleg, realistische impressies en video’s van de ruimte, stand, evenementenhal etc. Hierin proberen we zoveel mogelijk details te verwerken om een zeer compleet beeld neer te zetten.

Standontwerp & realisatie

SIXTY82 | Prolight & sound beurs, Frankfurt

De wens van de opdrachtgever was een stand met een warme en verwelkomende uitstraling waar men lekker kan zitten. De sfeer van een gezellig café maar dan met een professionele uitstraling.
De presentatie van de truss systemen moest eenvoudig maar elegant zijn, ‘less is more’. Zodoende zijn de individuele truss onderdelen gepresenteerd als mooie objecten, als het ware als een designer tas of sieraad.
Benieuwd naar het meubilair dat is gebruikt in dit project? Klik op de onderstaande knop!

De omgang met Farrows is ontzettend prettig verlopen. In het gehele proces konden we merken dat ze veel ervaring hebben in deze branche en dat we op hun kennis konden vertrouwen. Gewoon helemaal top!

 

Marc Hendriks

SIXTY82

Bij events moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Samenwerken om een top event te realiseren. Dat is vanaf het begin heel goed gelukt met Farrows. Een mooie collectie, creatief, flexibel, correct en een plezier om mee te werken.

 

Michel Elzinga

Promotiedagen

Het is heel erg prettig om een compleet pakket in te kunnen huren bij een professioneel bedrijf als Farrows. Korte lijnen en snelle werkwijzen,  zijn dan belangrijk. En compleet met 3d impressies. Daarom doen wij graag zaken met Farrows.

 

Gerard Haitsma

Van der Valk Sneek