Studiostyling en inrichting

Bij Farrows kunt u terecht voor de inrichting en styling van uw studio. Webinar’s zijn in deze tijd hot. Wij kunnen ook met deze opname studio’s onze expertise aanbieden. Naast goed werkende techniek moet het er natuurlijk ook goed uit zien. Dat laatste verzorgen wij graag voor u. Heeft u binnenkort een online webinar en/of event dat er sfeervol moeten komen uit te zien neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Talkshowsetting

Een veel gebruikte vorm is de talkshowsetting. Een setting waarbij de host in het midden zit en de gasten aan weerszijden. Een welbekende vorm van programma’s zoals op1 & BEAU. Hiervoor hebben wij onze debattafel ontwikkeld. Om de 1.5m afstand te kunnen bewaren in een dergelijke setting zijn debat tafels vaak lomp & groot. Dankzij de verschillende delen, die onafhankelijk van elkaar geplaatst kunnen worden, is onze tafel zowel subtiel en sfeervol als corona-proof.

Huiskamer

Is de webinar informeler van aard, dan is deze setting een prima keuze. Onze chesterfield fauteuils zitten heerlijk en zien er ook nog eens sfeervol uit. Ideaal voor een bankgesprek tijdens een online event.

Debat studio

Is er een belangrijk onderwerp waarover gedebatteerd wordt in een online event? Dan is dit een mooie oplossing. Sprekers kunnen plaats nemen achter onze hoge statafels om hun tegenstander van repliek te dienen. Wij mengen ons liever niet in de discussies maar leveren wel graag een mooi ingerichte studio.