Bruiloften

Voor veel mensen is een bruiloft één van de belangrijkste dagen in hun leven. Uiteraard verwacht je dan dat de inrichting en aankleding van de hoogste kwaliteit is. Het aanbod van Farrows is daarom uitermate geschikt hiervoor. 

Wij creëren daarnaast graag zelf unieke meubelstukken en decoratie zodoende ontstaat een bruiloft met een heel eigen sfeer en uitstraling.

Inspiratie nodig? 

De omgang met Farrows is ontzettend prettig verlopen. In het gehele proces konden we merken dat ze veel ervaring hebben in deze branche en dat we op hun kennis konden vertrouwen. Gewoon helemaal top!

 

Marc Hendriks

SIXTY82

Bij events moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Samenwerken om een top event te realiseren. Dat is vanaf het begin heel goed gelukt met Farrows. Een mooie collectie, creatief, flexibel, correct en een plezier om mee te werken.

 

Michel Elzinga

Promotiedagen

Het is heel erg prettig om een compleet pakket in te kunnen huren bij een professioneel bedrijf als Farrows. Korte lijnen en snelle werkwijzen,  zijn dan belangrijk. En compleet met 3d impressies. Daarom doen wij graag zaken met Farrows.

 

Gerard Haitsma

Van der Valk Sneek